Saturday, July 30, 2011

Mohd Ashraf Hafiz @ Aleesha Farhana Meninggal Dunia

korang pernah dengar nama mamat ni? Mohd Ashraf Hafiz Abdul Aziz seorang lelaki yang mencetuskan kontroversi sebab nak tukar nama kepada "Aleesha Farhana” tapi mahkamah tolak permohonan mamat ni untuk menukar nama. Hmm.. nama dye dah sedap nak tukar2 plak.. patotnya bersyukur.. tapi nak wat cmne..hmm..

malangnya pukul 5 pagi tadi dye telah pun meninggal dunia disebabkan masalah jantung dan tekanan darah...doktor mengesahkan yang arwah mengalami serangan jantung yang tidak stabil atau 'unstable angina with cardiogenic shock'...

korang tengok kuasa ALLAH bila-bila je DIA boleh tarik nnyawa kita...paling menyedihkan si asyraf tukar jantina dekat thailand masa parents dia pergi umrah di mekkah...hancur hati mak ayah...pape pun sama-sama la jadikan pengajaran.

al-fatihah buat arwah...

Friday, July 29, 2011

Jaga diri baik-baik

Adek lelaki aku dapat study dekat Johor. Serius sedihh.. dah la tak dapat hantar dye. Biler aku dapat msg dari mak aku. Teros nangis sebab adek aku pergi jaoh. Arap maklum lahh tak pena berpisah tibe2 kena pisah. Aku teros msg adek aku tanye ok tak kat sane. Risau..k tak nak cter dah sedihh.. k byee ;(

Adek!!rindu dekat ko sangatsangat--!!

Selamat datang ramadhan :)

Lame nye tak update blog. Arap maklum sibuk sebab baru bukak sem. Tak sangke dah sem 4. Sem nie assgmt banyak buat teater. Nak tak nak kena belakon. Kalau tak, tak dapat markah. Tapi teater mesti ade kena mengena untuk pra sekolah. So kena buat jalan cerita kanak-kanak.

Sem nie first ramadhan dekat hostel. Sedih. Tak dapat first ramadhan ngan family. Haihhh.. naseb baek uma dekat. So tiap minggu boley balik. Hehe.. Kata orang, kehadirannya dinanti, pemergiannya ditangisi, ketiadaannya dirindui. Begitu hebatnya Ramadhan. Menyejukkan hati dan membuka taubat buat semua insan. Mendekatkan diri pada Tuhan dengan penuh keikhlasan.

All follower..happy fasting..

Friday, July 22, 2011

i luv u Mr.P

guess what?? Alhamdulillah. Syukur sangat2 semalam. Ape yang aku usehekan selama nie akhirnya tercapai jugak. Walaupown terpakse amik 2 kali. Terima kasih semua sebab bagi semangat. Kalau ikut kan hati aku dah give up. Tapi dalam kehidupan aku tak kan give up. Semua tu cabaran aku untuk meneruskan kehidupan.

On 20th july. I had my JPJ test and i passed. Yeahh yeahh. Thanx Cikgu Adnan sebab ajar sy. Semalam sebelum JPJ cikgu bagi semangat dekat aku. Lepas nie aku dah tak pergi kelas lagi sebab aku dah lulus. Haihh.. nanti aku rindu dekat kelas driving. Sebab belajar ngan cikgu Adnan best.. sambil drive layan lagu jiwang2 ngan cikgu.. haha.. cikgu mmg terbaek lahh..

Yeayy!! Lepas nie bley bawak kereta dah..I LOVE U LESEN P..haha

Dapat letak pelekat P jew.. lesen P biarlah rahsie..huhu

Tuesday, July 19, 2011

Contest Shawl & Aku

Toink~toink..

Ade contest baru lahh..

thanks penaja sudi invite saya..

siapa siapa nak join klik banner kat atas ye terima kasih..

aku pertaruhkan gambar nie.. sebab abang bola aku memang suke ngan gambar nie.. hehe..


kbai ..

٩(-̮̮̃•̃)۶

Monday, July 18, 2011

Farah AF2 nikah atas kapal Cruise Tasik,Putrajaya

Pinjam dengan incik kosmo


Dengan sekali lafaz, penyanyi Farah Diana Anuar, 26, (Farah AF2) sah bergelar isteri kepada usahawan Johan Johari, 26, di atas kapal Cruise Tasik, Putrajaya, selepas solat Jumaat kelmarin. Manakala itu, mas kahwin mereka sebanyak RM2,500 dan wang hantaran RM25,185 sempena hari lahir Farah.

Fuyoo.. kak farah nikah atas kapal.. best nye.. nak jugak bley tak? Haha. Berangan boley lahh. huhu.. selamat pengantin baru kak fara..semoga berkekalan hingga akhir hayat..dikurnikan ank yg soleh dan solehah..amin..

;)

Pinjam dengan incik google

Pinjam dengan incik google