Saturday, July 30, 2011

Mohd Ashraf Hafiz @ Aleesha Farhana Meninggal Dunia

korang pernah dengar nama mamat ni? Mohd Ashraf Hafiz Abdul Aziz seorang lelaki yang mencetuskan kontroversi sebab nak tukar nama kepada "Aleesha Farhana” tapi mahkamah tolak permohonan mamat ni untuk menukar nama. Hmm.. nama dye dah sedap nak tukar2 plak.. patotnya bersyukur.. tapi nak wat cmne..hmm..

malangnya pukul 5 pagi tadi dye telah pun meninggal dunia disebabkan masalah jantung dan tekanan darah...doktor mengesahkan yang arwah mengalami serangan jantung yang tidak stabil atau 'unstable angina with cardiogenic shock'...

korang tengok kuasa ALLAH bila-bila je DIA boleh tarik nnyawa kita...paling menyedihkan si asyraf tukar jantina dekat thailand masa parents dia pergi umrah di mekkah...hancur hati mak ayah...pape pun sama-sama la jadikan pengajaran.

al-fatihah buat arwah...

7 comments:

adib syazwan said...

innalillahiwainnailaihirajiun~

ABC said...

al-fatihah...

♥ Cik Nur Elyana ♥ said...

al-fatihah..

abu idris said...

krn dia seorang Islam, moga akhirnya dia ke syurga. Amin

amir aizat said...

Allah lbih sygkan die

Apple Zara said...

Al-fatihah buat arwah

Aida laa . said...

al fatihah buat arwah..