Tuesday, June 28, 2011

Attack..attack..attack!!

Semalam aku,aleena,amiratul dan nadia ktowg hang out same-same . ngat kan dza n amer join sekali tp amer lak tak shat . so dah amer tak pegi dza pown x pegi lahh . aku bertolak dari sungai buloh sorang-sorang . it’s ok lahh~ kalau taka de owg follow . tp dye kate dye ade game . so kalau tak dah naek kereta takde lahh aku sowang2 . hmm . touching ngan dye 5 saat . haha . nasib baik malam tadi dye call . saje nak test dye takot kew tak . haha . time aku tunggu aleena,amiratul and nadia sampai aku nampak kimheerul a.k.a amierul shazwan . tak sangke lak terserempak dye kad situ . tak lame lepas tu diowg pown sampai ktowg tros g beli tiket wayang . ktowg tgk movie ‘’attack the block’’ . mule-mule maen pilih jew movie . bler dah tgk best gler . paling aku geram banyak bebenar terkejut nye . lepas abs tgk movie jalan-jalan . window shoping jew . huh . kalau abg bola ikot mesti dapat beli . takpe-takpe dye kate next time . huh . tak sabor . hehe .







tulus e-class,

NuR aMaLiNa BiNTi SaBiHuDDin

~♥♥p/s;HAPPY~!!~♥♥~

3 comments:

puteraduyong said...

waaa..seronok bila bersama teman... ;)

amalyna said...

@puteraduyong;sgt seronok..hehe-- :)

Nur Elyana said...

bestnya korang, nice picta