Tuesday, December 6, 2011

Sabar wahai student UNISEL

Dari malam tadi aku go through tengok wall UNISEL.. ramai student dah bising pasal result exam tak keluar lagi.. ohh.. kelas start minggu depan.. tapi result tak keluar lagi.. mula-mula kata 1 aribulan.. pastu tangguh 6 aribulan.. now tangguh buat kali ke 3 UNISEL tangguh cakap 8 aribulan pulak keluar.. silap-silap sampai bukak sem result tak keluar-keluar.. bila result tak keluar susah student nak buat idaftar.. ohh.. sungguh menguji kesabaran betol..






Disebabkan aku bosan dengan janji-janji UNISEL.. jadi aku buat lagu ala-ala versi Cinta Muka Buku-Najwa Latif.. khas untuk Student UNISEL.. ENJOY !!

Kita berkenalan hanya dalam laman student portal
Kau hantar pesan dan suruh aku tengok kamu
ooh.. Hati ku rasa sesuatu..

Dan pabila kau kata result delay lagii,
Ku gelisah berdebar hati tak menentu
Ohh..benarkah rasa itu,
Sampai bila harus menunggu,ku rasa menunggu
Itu sangat indah,ohh..benarkah rasa itu..

Bagaimana harus bersabar
bila result delay lagi
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah aku menunggu result
Walaupun aku dah penat menunggu

Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak rasa bengang hati pula kata benci
Hidup tak menentu adakah ini debarannya

Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja


Pabila result masih delay lagi
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu Oooo…
Ini result unisel
Dan pabila kau katakan result delay lagi
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo…
Itulah result exam unisel, result exam unisel ..

Bagaimana harus bersabar
bila result delay lagi
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah aku menunggu result
Walaupun aku dah penat menunggu

Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak rasa bengang hati pula kata benci
Hidup tak menentu adakah ini debarannya

Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja
Pabila result masih delay lagi
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu Oooo…

Ini result unisel
Dan pabila kau katakan result delay lagi
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo…
Itulah result exam unisel, result exam unisel ..

Nyanyi ikut tone najwa latiff
Cinta Muka Buku
*enjoy the song =)


5 comments:

fRaMe+LenSeS said...

ala tomeinya lagu dia. hihihi. suka. suka.suka.

amalyna said...

@ fRaMe+LenSeS;ehh..ade jugak peminat lagu cinta muka buku versi unisel..haha ;) thnx yea

Nur Aischa said...

haha pandai akak gubah lagu ya,best best :D

eh lambatnya dia keluarkan result? kan dah susahkan semua unisel student..

amalyna said...

@Nur Aischa;best eh..mmg best...haha

2 la mmg lmbat diowg kelua kan result..saba jew la..

I am Mrs. Kamarul said...

rasanya result dah keluar kt portal hari ny..