Tuesday, January 3, 2012

apa dah jadi dengan Nur Amalina Che Bakri

hai follower, blogger dan stalker.. semalam bukak twitter ade bagi tahu dekat aku yang sekarang trends nama Amalina.. eh, nama aku tu.. apa la yang gempak sangat.. last-last baru aku tahu yang diorang cerita pasal Nur Amalina Che Bakri.. apa dah jadi dengan dia??





Hakikatnya perkara ini adalah benar atau sebaliknya sudah pun tersebar dan menjadi perbualan panas dekat Facebook dan Twitter.. apa yang berlaku bahwa Nur Amalina Che Bakri yang satu ketika dulu popular dengan kejayaan dalam bidang akademik dengan memperolehi 17 A1 dalam SPM tahun 2004 yang lalu..

Kalau ini adalah betul gambar Nur Amalina Che Bakri, kita doakan supaya dia berubah daripada terikut dengan budaya barat yang tidak elok dipandang dari sudut agama.. sama-samalah kita doakan semoga Nur Amalina Che Bakri pulang ke pangkal jalan.. amin



5 comments:

ZYASH said...

Semalam dunia blogger dibanjiri dengan dia lah... huhuhu.. Hope dia ditunjukkan jalan dan tidak lalai...

Wilayah Sepet Kuku said...

As salam,

Sayang lah...budak budak yg punya potensi dlm akademik mcm ni..semoga Allah memberi hidayah pada mereka semua..amiin

❤nur' amalina❤ said...

huhu.nama kita tgh famous sekarang.

yad'z said...

sama2 kita doakan dia... =)

man said...

sian mak dia...dah cikgu tapi dia ckp mcm bukan cikgu