Friday, January 20, 2012

Happy burfday yang ke-20 tahun


Hai follower, stalker and blogger.. mula-mula nak wish dekat diri sendiri happy burfday yang ke-20 tahun pada 16 January 2012.. walaupun dah lepas 4 ari yang lalu.. hehe.. taon nie ade kek tapi lambat kowt.. huhu.. thnx dekat family, kawan-kawan FB, TWITTER dan ade jugak blogger2 yang wish thanx a lot.. may allah bless awak semua.. Alhamdulillah.. sempena birthday yang ke-20 tahun aku puasa sunat.. kebetulan jatuh hari isnin.. thnx dekat my roommate, bagi adiah burfday kad kite.. hihi.. suke sangatsangat hadiah tu sebab aku sendiri yg pilih.. tak lupa jugak dekat my bestie yang bagi hadiah.. suke sangatsangat juga.. thnx sayangsayang sekalian.. I luv u so much!!

2 comments:

Azri Aiman said...

Hepy Besday..!! nk hdiah..! huhu.. XD

amalyna said...

hehe...adiah xde :)