Thursday, May 26, 2011

Aku geram dengan longkang!!


Ya allah xsangke la plak..astaghfirullah..hmm~mlm td tgn aku nie gatal pegi klik blog dye npe plak??..adooiii~dah lame aku x tgk blog dye tbe2 terbce entry dye plak..adoii2~ala bace ajew..eh..suke hati aku la nk pegi blog sape pown..hak aku..huh~

Aku terbace about..jeng..jeng..jeng…dye jatuh longkang…hah!lebih kurg cmtu lahh kan bunyi nye..2 la dulu ko maen2 kad longkang tepi tasek 2..ha!!kan 2 da masok betowl2…dulu aku bley halang ko dari masok dalam longkang 2..sekarang ko masok la dalam longkang kad UNISEL 2..

Balik kelas ke..pegi kelas ke..mean asal jumpe longkang jew mesti kawan2 aku kne dgr aku membebel pasal longkang..sory ye kawan2..hehe..ngan kowg jew aku ley cter..ngan kowg jgak aku terpakse lepaskan geram..ngan kowang aku mengadu..n ngan kowang jgak aku menangis..

Aku memang geram,takut n trauma dgn longkang memang dari kecik lagi..member2 aku pown memang taw aku xsuke ngan longkang..lagi2 member2 aku jalan atas penutup longkang tapi aku lagi sanggup jalan dekat tempat laen selain longkang..

Kad UNISEL memang byk betowl longkang..kalau aku geram mesti ade kena mengena ngan longkang..ish3~pe la salah longkang 2 ngan aku kan..maaf ye longkang..aku memang geram ngan ko..


tulus e-class,

NuR aMaLiNa BiNTi SaBiHuDDin

~♥♥p/s; longkang ohh longkang~!!~♥♥~

5 comments:

kim heeruul said...

aku mcm tahu sape yg tergolek dlm long tu..hahaa

アヌム ちゃん said...

Salam. moshi2..singgah jalan2 bw sini~
Dah lama tak bw ni rindu pulak :)
btw, nice blog~
Visit dari frommetoyou
Arigatou (^____^)

amalyna said...

kim;ha..ko taw ye...bgos lahh...haha...2 la klau owg berdosa cmtu la akibat nye..allah balas cash...
:)

AZTIQAH said...

pernah jatuh longkang sampai patah kaki

amalyna said...

aztiqah;kesian2~~