Tuesday, May 17, 2011

Thanx a lot~~!!

Huh~lame jgak aku da pendam pasal bende nie.. thnx kad ko yang dah wt cter sal diri aku..ko da fitnah aku..puas ati kau??dengan aku kau cter laen ngan gurl tu kau cter laen..puas ati ko(gurl) da perli2 aku..100 % korang salah kan aku..ye!!salah aku jew kau nampak salah korang diri sendri kau x nmpk…aku da terdendam ngan korang…bkn aku yg mintak tapi korang yang mintak..aku pown xtaw mcm mane nk maaf kan korang..n thnx kad gurl 2 dah story kad ramai owg sal aku…SUMPAH aku akan ngat sampai MATI~!!


video

About video nie true ape yg kau pena buat dekat aku

1. Hope pasnie ko carik lahh owg yg bley kejot kan ko untk g kelas..hmm~klau bley owg 2 sanggup lahh mizkol ko cm aku miskol ko 94 kali wlaupown x cukup 100 kali..

2. Hope pasnie if kau sakit kat ostel pandai2 lahh kau carik owg yg bley belikan kau bubur..

3. Kau cariklah owg yg bley jumpe kau time if kau kne drop subjek sbb kau byk x dtg klas.

4. Pasnie kau carik lahh owg yg time date bley nyanyi skali ye..

5. Spe lahh yg nk puji perfume ko paling wangi..

6. Pasnie kau cariklah owg yg bley nasehatkan ko ye…kau lahh owg yg x kenang budi…

7. Ko pk lahh dlu sebelum ko wt ye..jgn jd cm skang..dah buat xmo ngaku..aku tunjok bukti baru nak ngaku..pape ntah ko nie..pastu baru nk ngaku kesalahan ko…cpt towl ko betowl kan statement ko kan..

8. SUPRA..SUPRA..hampehh~

9. Dulu aku nak clash mcm2 harapan kau bg kad aku..biler aku dah berharap senang2 jew kau wat maen…

10. Aku doakan kau akan rase ape yg aku rase..if ko tak boleh jawab exam..sendri mao ngat lahh kan..aku cabar kau sem nie n sem2 seterusya ko dpt 3 pointer..konon nk study kan3???wait n see!!





Pe yg gurl 2 cakap semua x betowl..arap jew budak ****..hampeh..cm 2 la kowt dy blajar kad kolej yg owg rmai owg pandang mulia..huh~

5 comments:

Azri Aiman said...

byk kn b'sbr ye awk... sy tau, awk bdak baik.. :)

Aida Omar said...

mulut orang hati budi org susah nak jangka kan..
sabar ea..maafkan dia moga2 Allah tunjukkan dia jalan yang benar.

Mohd Shukri Fadzillah said...

bang bang boom!

Miss Secreto De Amor said...

sabar k .......

amalyna said...

azri aiman;thnx awk..awk slalu nashat kan sy..n sy xpena lupe pesanan awk dari dlu smpai skang..awk slalu ngat kan sy yg sy kne D>U>I>T..

aida omar;hope mcm 2 la..

shukri;ish3..ade lak bang bang boom...

miss secreto de amor;insyaALLAH..