Monday, May 2, 2011

=’GULAM MEE,Kota Damansara’=


Semalam baru dapat balik uma..family aku amk kad ostel..waa~rndu kad adek2 aku sumer..time otw balek uma 2 ade belaku excident..ish3~kesian3…lepas family aku amk kad UNISEL balik uma kejap..tuka baju sebab nk g kenduri uma kawan mak aku..lepas balik dari kenduri g Saujana Utama utk menyelesaikan hal family..balik dari Saujana Utama singgah kdai kek beli kek untk birthday abg aku..lupe nk wish heppy birthday along…may god bless u..kebetulan malam tu family aku ajk mkn luar..waa..makan…suke2~hehe..abg aku yg pilih tempat makan..so,aku sekeluarge makan di GULAM MEE..makanan semuanye sedap2..tp paling popular char kuey teaw,mee goreng mamak,sup gear box n mcm2 lagi..aku sure kowg makan kad situ semua sedap2..kad situ mcm2 pilihan makanan ade..satay,nasi lemak n macam2 lagi…kad GULAM MEE tu aku sekeluarge celebrate birthday abg aku..so senyap2 g amk kek dalam kereta..hehe~restoran nie terletak di Kota Damansara..takde lahh jaoh sgt dari uma aku..n harge sangat berpatutan..










tulus e-class,
NuR aMaLiNa BiNTi SaBiHuDDin

~♥♥p/s;bler da kenyang ati pown senang..hehe~♥♥~

3 comments:

GincoMerahJambu said...

nyum2!

jemput la sertai contest di blog syie..

♕ qeen ♛ said...

selamat hari lahir kat abang awak!
bestnyaaa dapat sambut camtuuu walaupun masing masing dah besar :) hee

amalyna said...

yup~
mmg best sgt2~